Що нового в iPadOS та iOS 16 2 Beta 1

Якщо натиснути віджет, відкриється розділ Сон у програмі Здоров’я. Це новий застосунок для спільної творчості та роботи з друзями та колегами на Mac, iPad та iPhone. По суті, користувачеві дається універсальний нескінченний https://od.locator.ua/blog/?p=966 простір, в якому можна додавати файли, зображення, клейкі нотатки та інший контент. Це зручно, якщо потрібно зробити швидке виправлення. В оновленні з’явився застосунок для спільної роботи Freeform.

Це оновлення містить 21 новий символ емодзі, а також інші вдосконалення, виправлення помилок і оновлення системи безпеки для iPhone. З будь-якої причини ви можете змінити пристрій автентифікації. Це може бути переміщення на інший комп’ютер або мобільний пристрій (наприклад, при купівлі нового смартфона).

В оновленнях в iOS 16.2, iPadOS 16.2 та macOS Ventura 13.1 Apple показала нову програму Freeform. Програму розроблено для спільної роботи групи людей. Freeform використовується для написання ескізів, малюнків, збереження посилань тощо.

ios 16.2 що нового

Це призведе до анулювання всіх старих скретч-кодів і створення нової партії. Праворуч поля з’явиться стрілка вниз, що дозволяє скопіювати 6-значний код підтвердження, який потрібно ввести внизу сторінки керування ДФА. Зверніть увагу, що дія коду обмежена у часі, програма періодично може його змінювати. Рекомендований метод автентифікації — сканування QR-коду в обраному додатку ДФА.

KeeWeb (Windows, macOS, Linux, онлайн)[ред. | ред. код]

Ми рекомендуємо активувати її лише тим, хто справді зацікавлений у такому надійному шифруванні своїх даних. Ви можете клацнути ім’я контакту, щоб відкрити його профіль у тому самому вікні, і закриття будь-якого вікна поверне вас до віджету. Найпростіший віджет відображає кількість часу, яку користувач провів у ліжку. А дві варіації з парою плиток показують гістограму (вона відображає якість сну або час, який ви провели в ліжку).

Будь ласка, що стосується проблеми з навушниками, то для неї немає рішення, знаючи, що навушники раптово зупинилися без підпису телефону та без будь-яких проблем. Але в попередніх версіях оновлень iOS він містив третій параметр, який називається «Віддавати перевагу беззвучним відповідям», і це змушує Siri мовчати майже весь час. Матеріали з плашками «Р», «Новини партнерів», «Новини компаній», «Новини партій», «Інновації», «Позиція», «Спецпроект за підтримки» публікуються на комерційній основі.

iOS 16.1

Програма AuthenticatorAuthenticator— рекомендована для користувачів Linux. З’явиться сторінка «Керування двофакторною автентифікацією». Обов’язково з неї перепишіть (скопіюйте, сфотографуйте) скретч-коди і зберігайте їх у надійному місці.

Згідно з раннім витоком інформації, Apple тестує власний аналог Chat GPT і таємно розробляє інші AI-інструменти. Журналісти проаналізували код бета-версії iOS 17.4, де виявили перші деталі про майбутні ШІ-можливості яблучної системи. Зокрема, Apple планує серйозно проапгрейдити Siri, зробивши його по-справжньому розумним. Компанія Apple оголосила про глобальні зміни в екосистемі iOS,дозволивши сторонні магазини додатків. Вони стануть доступні в березні на iOS 17.4, але поки що лише для країн Європейського Союзу. Застосовувана технологія передачі даних гарантує безпеку по операціях з банківськими картами шляхом використання протоколів Secure Sockets Layer . Однак є ймовірність того, що до складу апдейту входить більше можливостей і розширений список новинок нам покажуть уже в понеділок, 12 вересня.

Лише після надійного зберігання скретч-кодів переходьте до наступних дій. Програма WinAuthWinAuth— рекомендована для користувачів Windows. Акаунти кількох адміністраторів Вікіпедії (зокрема, співзасновника Джиммі Вейлз) зламали, а потім використали їх для псування енциклопедії. Облікові записи постраждалих були заблоковані, доки лишались сумніви, що над ними відновили контроль. Ця сторінка — довідка, призначена для подання опису певних аспектів вікіпедійних норм, звичаїв, практик. Вона може відображати різні рівні консенсусу, але це не політика і не настанова. Як не подарувати росіянам власні дані Як захистити свій пристрій у кібервійні.

У віджеті «Активність» можна прямо на екрані «Додому» перевіряти, у що грають друзі та які у них досягнення. Потрібно відзначити, що якщо вимкнути шпалери, вони пропадуть і будуть замінені на чорний дисплей. Повідомлення та сповіщення будуть доступні лише після того, як ви розблокуєте дисплей свого смартфона. Швидше за все, Apple збирає інформацію про ненавмисні дзвінки SOS у нових оновленнях ПЗ. Один із користувачів повідомив про те, що Apple запросила дзвінок, який збирає системні дані. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами «Спецпроєкт» чи «Партнерський матеріал». Матеріали з позначкою «Експерт», «Позиція» відображають позицію авторів та героїв.

Наскрізне шифрування захищає вашу інформацію навіть у разі порушення даних iCloud. Встановити нову версію iOS 16 можна на версії iPhone 13, 12, 11, XS, XS Max, XR, X, 8, 8 Plus, SE (2020 і 2022). Перед оновленням нової операційної системи смартфон має бути заряджений мінімум на 50%. Крім того, з’явиться можливість керувати Apple Watch за допомогою iPhone. Це не проблема, і нам неодноразово казали, що з кожним оновленням Apple повторно вимірює заряд акумулятора, тобто акумулятор не зміниться до наступного разу.

Конкуренти з Google вже декілька років заграють з функціями ШІ в своїх пристроях Pixel, а на початку 2024 року в перегони включилися Samsung зі своєю серією Galaxy S24. Смартфони напишуть замість вас текст і скоротить листи, допоможе в обробці фоток або переведе мова співрозмовника. Джерела Bloomberg запевняють, що майбутня операційна система для iPhone принесе найбільше за останні роки оновлення, а в його центрі буде штучний інтелект.

В iOS 16 оновлено дизайн замкненого екрана, зокрема додано нові можливості налаштування і віджети, щоб миттєво дізнаватися потрібну інформацію. Можна повʼязати замкнений екран із режимом зосередження і використовувати фільтри зосередження, щоб приховувати вміст, який може відвертати увагу. Завдяки значним оновленням у програмі «Повідомлення» тепер можна змінювати повідомлення і скасовувати їх надсилання. Функція «Візуальний пошук» дає змогу виокремити обʼєкт на тлі у зображенні та скопіювати й вставити його в програмі, як‑от «Пошта» чи «Повідомлення». IOS 16 також містить оновлення для програм «Пошта», «Карти», «Гаманець», «Здоровʼя» тощо.