Мишки Logitech купити в інтернет-магазині > всі ціни Києва продаж, відгуки, опис, характеристики, фото Magazilla

В інтернет-магазині Епіцентр К представлений широкий асортимент Комп’ютерні мишки Logitech . За шуканою характеристикою на сайті Ви знайдете 93 товарів, і їх кількість поступово збільшується. У кожній картці товарів зібрані якісні фото, відгуки від покупців, а також усі необхідні технічні характеристики для правильного вибору. Вигідний прайс на Комп’ютерні мишки Logitech діє завдяки завжди актуальним акціям і знижкам, зокрема і на абсолютно нові моделі 2023 року. Також є можливість покупки в кредит або розстрочку. Якщо у Вас виникнуть питання, їх допоможуть вирішити наші кваліфіковані фахівці. Після оплати Ви зможете забрати товар безкоштовним самовивозом у центрі обслуговування покупців у Києві або в одному з 32 міст України.

Проте кабель досить жорсткий, тому він може заважати зручному керуванню. З першого погляду стає зрозуміло, що перед нами не проста мишка, а справжній технологічний шедевр. Інженери явно постаралися та вклали в пристрій чимало технологій. Від оптикомеханічних перемикачів з їхнім унікальним відгуком до спеціальної кнопки для режиму снайпера. Основною відмінністю є можливість бездротового підключення за допомогою передавача LIGHTSPEED.

Трекбол дозволяє управляти курсором миші НЕ пересуваючи її, завдяки вбудованій рухомій кулі. Детальніше про гарантію читайте за посиланням. При нормальному використанні повинно висачити на довго.

Головні інноваційні досягнення виробника — вдосконалені датчики та ергономічна форма. На сторінках каталогу інтернет-магазинів «E-katalog» представлений величезний перелік актуальних на сьогоднішній день мишей популярного швейцарського бренду. За допомогою фільтрів «Підбору за параметрами» ви легко і просто можете здійснити підбір оптимальної моделі мишки за її технічним і експлуатаційним характеристикам. https://kolo.news/category/suspilstvo/34488 Крім цього ви також можете порівняти ціну на вподобану миша Logitech в популярних інтернет-магазинах країни і зупинити вибір на тому, чия пропозиція буде для вас найбільш оптимальним. Важливо, щоб мишка зручно розміщувалась в руці та не втомлювала її при довгому користуванні. Деякі моделі мають ергономічну форму, призначені для лівої чи правої руки або відповідного стилю гри.

ігрові мишки logitech

Основні кнопки миші PRO Wireless виготовлені за найсучаснішою технологією. Завдяки застосуванню металевого пружинного механізму, що забезпечує натискання окремо правої і лівої кнопок, були зменшені і оптимізовані їх хід і сила натискання, необхідна для клацання. Таким чином, кожне клацання виконується точно, злагоджено і акуратно. Модель PRO Wireless була задумана як досконалий ігровий пристрій для професіоналів кіберспорту. Результатом об’єднаних зусиль стала ігрова миша, яка демонструє відмінні робочі характеристики і неперевершену точність. Це саме той інструмент, який необхідний гравцеві для безперечною перемоги.

Мишка Logitech M170 Grey (910-

Такі пристрої найчастіше живляться від батарейок (типу АА або ААА) або акумулятора, та підключаються за допомогою невеликого USB-передавача. Відсутність RGB-підсвітки дозволила отримати до 70 годин безперебійної роботи від вбудованого акумулятора. Зарядка пристрою відбувається за допомогою комплектного кабелю.

Мишка Logitech Signature M650 L Wireless Graphite (910-

На наш погляд, миша виглядає досить дивовижно, незважаючи на наступний нюанс, пов’язаний з меншою вагою. Лише 110 грамів, але є додатковий важіль, який додає ще 10 грамів. Але достатньо знати, що його похибка відстеження становить близько 4%. Сміливо грайте у шутери або займайтеся піксельхантингом у старих квестах. При цьому частота опитування досягає 1000 Гц, а відгук — 3.7 мс.

Маніпулятори цього бренду часто використовуються при організації змагань з кіберспорту. Понад 35 років досвіду в розробці та тестуванні мишей дозволили компанії Logitech створити виключно зручну і міцну модель бездротової миші PRO Wireless для ігрових турнірів. Миша PRO має довговічне покриття, яке не ковзає при захопленні рукою. Нижня поверхня за результатами випробувань забезпечує неймовірний ресурс ходу км. При перевірці ліва і права кнопки миші успішно витримали понад 50 млн натискань – стільки здійснюють професійні геймери за п’ять років щоденних ігор протягом 10 годин. Завдяки знімним лівої і правої кнопок конструкція бездротової миші PRO стає абсолютно симетричною. Тепер професійні гравці можуть самі вирішити, скільки кнопок їм потрібно – жодної або цілих чотири.

Завдяки їй миша гарантовано працює з високою частотою опитування в 1 мс. Моделі для ноутбуків головним чином розраховані на використання з портативними комп’ютерами, зазвичай відрізняються компактними розмірами і переважно використовують бездротовий тип підключення. При цьому здебільшого використовується Bluetooth-модулі. Перша ревізія цієї миші надійшла в продаж ще у 2012 році — старша за деяких геймерів 🙂 Її відмінною особливістю стало 12 кнопок, розташованих під великим пальцем. На всі з них можна записати макроси або перепризначити дії з гри, щоб кастувати спели, наприклад.