Куди поїхати біля Львова з дітьми: цікаві локації для відпочинку Новини

В 40 км від Львова знаходиться озеро «Задорожнє», де можна добре відпочити з друзями або всією родиною. Тут є магазини і кафе, дитячий майданчик, волейбольне поле. Навколо озера також є можливість орендувати житло, щоб заночувати. «Задорожнє» досить популярне місце серед львів’ян, адже знаходиться недалеко від міста. Безумовно, один з популярних туристичних маршрутів — Львів. Проте й біля міста є багато цікавих локацій, які варто побачити, де варто відпочити та просто провести свій незабутній вікенд. Муроване, де можна розмістити намет та гарно провести час з коханою людиною, або із друзями.

куди поїхати біля львова з дітьми

Водоспад Кам’янка – водоспад на однойменній річці Кам’янка, який знаходиться у Сколівському районі Львівської області поблизу села Дубина. Водоспад утворився у мальовничому проломі в гірському хребті. Сама вода водоспаду спадає з масивних кам’яних брил, а знизу на лівому березі річки Кам’янка розміщені величезні вертикальні скелі. hotelukraina.com.ua Біля водоспаду є сірководневе джерело мінеральної води типу «Нафтуся» у вигляді трубки, що стирчить зі скелі. При дорозі, навпроти лісгоспу, завжди можна побачити багато запаркованих автомобілів. Це місцеві жителі приїздять набрати води з цілющого джерела. Вечеряти в ресторані «Дім легенд» у Львові – це неймовірна пригода.

ТУР НА ОЗЕРО СИНЕВИР ТА ВОДОСПАД ШИПІТ ЗІ ЛЬВОВА

Потрібно скласти сценарій, продумати маршрут, підібрати завдання, виготовити атрибутику та ще багато чого. Тому краще одразу звернутися до професіоналів Look City. Окрім повної організації екскурсії у формі квесту компанія може прийняти дитячу групу, яку не супроводжують дорослі, та повернути її задоволеною. Збереглися в парку і традиційні атракціони-каруселі, знайомі нам із дитинства. Тут є з чого вибрати і для малюків від 1 року, і для старших дітей та підлітків (ціни від 5 до 25 грн. за атракціон). Можна відпочити від метушні на лавочці або зробити посиденьки на траві з карематом. Поруч є майданчик для екстремального катання на велосипедах.

Куди поїхати влітку біля Львова на вихідні: ТОП 10 ідей

Традиційно рекомендую почати огляд з Площі Ринок і Ратуші. На Ратушу обов’язково піднімайтеся, бо там суперовий вид на місто і Карпати, та й роздивитись куди ще піти у місті можна. Прогуляйтесь по вулиці Незалежності, що більш відома як стометрівка чи просто сотка – це пішохідний проспект, оточений гарними будівлями і з симпатичним фонтаном. Крім того, по місту стоїть багато кованих виробів, бо щороку тут відбувається Фестиваль ковалів.

Підписуйтесь на наш YouTube

Його першим господарем був видатний польський вчений Бенедикт Дибовський.

Найбільш популярним серед туристів місцем для відпочинку в Карпатах є мальовниче смт Славське. «Домажир» працює щодня, крім понеділка, з10.00по19.00. Вартість квитків для дорослих становить 100 грн, для дітей та студентів –50грн, пільговий квиток –40грн. Також є можливість придбати сімейний квиток (2 дорослих і до 3 дітей) вартістю250грн.