Журнал «актуальні Проблеми Інноваційної Економіки»

Автори для публікації в журналі мають подавати матеріали, що висвітлюють оригінальні результати досліджень. Інфраструктура ринку – це електронний фаховий науково-практичний журнал з економічних наук, заснований у 2016 році Причорноморським науково-дослідним інститутом економіки та інновацій. Науково-викладацький склад НАУ, провідні вчені якої склали основу редакційної колегії журналу, на практиці довів свою суспільну цінність. Сучасні економічні та юридичні знання, які здобуваються в стінах Академії, вже сьогодні дозволяють сотням її випускників-магістрів плідно працювати як в державному управлінні, так і в бізнесі, допомагають бути їм конкурентними та успішними. «Актуальні проблеми української літератури і фольклору» (заснований 1998-го року) є збірником, що входить до переліку фахових видань, затверджених ДАК України.

Метою журналу «Публічне управління і адміністрування в Україні» є висвітлення результатів наукових пошуків дослідників у галузі державного управління. Метою журналу є прагнення об’єднати науковців, створюючи наукове середовище дослідників та практиків газета рідний край для підтримки проектів та обміну досвідом з актуальних питань сучасності. Ключовою метою є висвітлення різних аспектів формування та використання знань та досліджень в галузях цифрової економіки та економічної безпеки суспільства, держави, людей.

актуальні проблеми економіки журнал

Вісник Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна. «Політичне життя» – загальнополітичний, навчальний, науковий, науково-популярний журнал, присвячений дослідженням у сфері соціально-політичного та соціогуманітарного наукового знання. Тематика поданих статей має відповідати актуальним проблемам соціально-політичної реальності та сучасного політичного дискурсу. Практичне значення авторських статей має бути спрямоване на дослідження та рекомендації, які розкривають – світові, загальнонаціональні та регіональні політичні процеси; актуальні проблеми міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій; шляхи вдосконалення державного управління та місцевого самоврядування.

Наукові Каталоги

Для науковців, викладачів вузів, гімназій, учителів середніх шкіл, студентів. У збірнику друкуються статті, присвячені широкому колу філософських проблем, зокрема з історії філософії, соціальної філософії, філософської антропології, філософії права, онтології, логіки, етики, герменевтики, релігієзнавства, філософії освіти, філософсько-культурологічних досліджень тощо. Збірник наукових праць присвячений актуальним проблемам сучасної філософії та методології культури, етики, естетики, філософським питанням української та зарубіжної культури.

Вісник Харківського Національного Університету Імені В Н Каразіна Серія «хімія»

Висвітлюються актуальні питання економіки та управління, інформаційного та математичного забезпечення економічних процесів, інновацій, інвестицій, конкурентоспроможності та сучасних проблем регіонального розвитку. Інформаційний бюлетень „Актуальні проблеми економіки» відображає літературу з питань розвитку національної економіки та її зв’язків зі світовими процесами, яка надійшла до фондів ОУНБ ім. І. Франка за IV кв. 2010 р. До нього включені монографії, навчальні, довідкові видання, статті з наукових збірників і періодики. Лінгвістичні студії / Linguistic Studies – реферований міжнародний збірник наукових праць, започаткований у 1994 році в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса.

Для публікації у «Віснику Донецького національного університету. Серія філософські науки» приймаються раніше не опубліковані наукові роботи з філософської проблематики. Збірник містить тези доповідей і виступів учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Філософія. Сучасність», яка проводиться в рамках «Філософських студій-2017» у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса 4-5 квітня 2017 року. Журнал є наступником відомого наукового видання «Правничий часопис Донецького університету», що було засноване Донецьким державним університетом у 1997 р. Редакційна політика журналу базується на принципах неупередженості та об’єктивності, високої вимогливості до якості наукових досліджень, підтримки нового знання, колегіальності у прийнятті рішень щодо публікації статей, суворого дотримання авторських і суміжних прав і категоричного неприйняття плагіату у будь-яких його проявах.

Електронного наукового журналу «Глобальні та національні проблеми економіки» є оприлюднення результатів наукових досліджень в різних галузях економічної науки за допомогою відкритого доступу до публікацій дослідників. У збірнику вміщено матеріали наукових пошуків здобувачів освітніх і наукових ступенів, науково-педагогічних працівників Донецького національного університету імені Василя Стуса, Одеського національного університету імені І. У журналі наводяться результати наукових досліджень у галузі тертя та зношування, розглядаються актуальні питання теорії тертя та зношування, сучасні методи дослідження процесів, які розвиваються на поверхневих шарах контактуючих тіл під час тертя, а також методи підвищення зносостійкості матеріалів та відновлення поверхонь деталей.

Наука, Освіта, Суспільство: Реалії, Виклики, Перспективи

Надто часті зміни уряду і заполітизованість парламенту відволікають від конструктивної роботи у виробленні базових, основоположних, прийнятних для більшості громадян засад згуртування суспільства, консолідації гілок влади. Разом з тим, всі ці роки професорсько-викладацький склад Академії наполегливо вчився – в тому числі і у власних учнів. Наші студенти, що ростуть в інших суспільних умовах, ментально вже не подібні на своїх батьків, викладачів.

Видання входить до «Переліку електронних фахових видань, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук» на підставі Наказу МОН України від 29 грудня 2014 року № 1528 (Додаток № 11). За роки незалежності сформовано й підвалини ринкової економічної інфраструктури. Утвердилась приватна власність, функціонують власна грошова, фінансова, митна, банківська та інші елементи економічної системи країни. У 2000, на початку 2001 року можна вже говорити й про певну стабілізацію економіки з тенденціями до підьйому.

Редакторам заборонено використовувати у власних дослідженнях будь-яку частину поданих до розгляду матеріалів. Поданні до розгляду статті не повинні бути опубліковані в інших виданнях. Матеріали, які були надані без дотримання вимог, повертаються автору без розгляду. У статтю можуть бути внесені виправлення редакційного характеру без згоди автора. Остаточне рішення про публікацію виносить редакційна колегія. Весь текст повинен бути набраний шрифтом Times New Roman 10pt в одну колонку без застосування будь-якого форматування (власних стилів, тощо), окрім стандартних параметрів шрифту та абзацу.