Ігри, у які грають люди, Ерік Берн купити книгу автора Лабораторія

Доктор Ерік Берн розкриває приховані методи, що впливають на контроль над нашим життям. Ерік Берн ретельно аналізує понад 120 видів ігор, які ми граємо, як самі з собою, так і з тими, хто нас оточує. Він також дає поради для тих, хто бажає навчитися протистояти стратегіям цих ігор, https://zmi.ck.ua/sotsium/rozumna-ekonomya-na-pokupts-ovochv-ta-fruktv-2023.html в які нас втягують. Автор допомагає розглянути тонкощі поведінки, позбутися застарілих уявлень у спілкуванні та надає розуміння суті людських дій. Книгу можна завантажити та читати онлайн, і вона залишається популярною та актуальною навіть після майже 40 років з моменту публікації.

Книга провокує досліджувати та спостерігати за навколишніми та за собою, аби уловити як шаблони програються у соціальному житті. Електронні книги не займуть місце у вашому будинку – їх можна у величезних кількостях зберігати на будь-якому пристрої. А ще це турбота про природу – для виготовлення однієї паперової книги потрібно близько 5 кг деревної сировини.

  • «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна – це класичний текст психотерапії, що розкриває складність взаємодій між людьми через призму психологічних «ігор».
  • А на сьогодні саме ця книжка є однією із найпопулярнішою у світі психологічною книжкою.
  • Цікаві цитати та пізнавальні рецензії допоможуть вам дізнатися більше інформації про твір перед тим, як завантажити книгу або стислий переказ.
  • Відсоток кешбеку може бути від 5 до 15%, залежить від суми замовлення.
  • Третя частина книжки вчить читачів, як вдало відмовитися від згубних звичок ігор (психологічних) та побудувати своє спілкування на більш адекватних та відкритих засадах.

Як людина спілкується все своє життя завдяки іграм? Які типи ігрової інтеракції використовує у різних життєвих ситуаціях. Еріку Берну вдалося дослідити ці запитання та сконструювати власне бачення психологічних процесів людини.

Для того, щоб переглянути цю книгу та застосувати її концепції на практиці, ви можете здійснити її завантаження та читання онлайн. Як минуле впливає на людей — дехто дозволяє йому вирішувати, ким вони є, а дехто робить його частиною майбутнього. Текст доступний на умовах ліцензії Creative Commons Attribution-ShareAlike; також можуть діяти додаткові умови.

Анотація  «Ігри, у які грають люди», Ерік Берн

Третя частина книжки вчить читачів, як вдало відмовитися від згубних звичок ігор (психологічних) та побудувати своє спілкування на більш адекватних та відкритих засадах. Доктор Ерік Берн розкриває таємні прийоми, які керують нашим життям. Усі ми, не усвідомлюючи цього, постійно граємо в ігри – подружні та сексуальні, серйозні ігри з керівниками та суперницькі ігри з друзями, в ігри, що визначають статус та сімейні сутички. Ерік Берн та його «Ігри, у які грають люди» відіграють вагому роль у психологічній науці та психіатрії. «Ігри…» загалом найвідоміша книжка вченого і точно найпопулярніша. Вона про теорію психологічних ігор, яку придумав та розробив сам Берн.

ігри у які грають люди книга

У нас є різні книги, як поеми, романи, вірші, детективи, фентезі. А щоб більше дізнатись про історію, можна ознайомитись з анотацією, стислим переказом, а також відгуками вже прочитавших її людей. Праця “Ігри, у які грають люди” складається з двох частин.

Про книгу «Ігри, у які грають люди»

Усі ми, не усвідомлюючи цього, постійно граємо в ігри — подружні та сексуальні, серйозні ігри з керівниками та суперницькі ігри з друзями, в ігри, що визначають статус та сімейні сутички. Про книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна говорять по всьому світу. Безліч перекладів та трактувань, найвідоміші психологи радять прочитати її, і у вас є така можливість – зробити це можна завдяки нашому сайту. «Ігри, у які грають люди» – це та книжка, яку варто купити тим, хто хоче відкривати нові психологічні грані у собі чи інших.

Чому варто прочитати книжку «Ігри, у які грають люди»?

В скорому часі ви зможете знайти та слухати аудіо версію книги на нашому веб-сайті. У другій частині на читача чекає розмаїття ігор – ми беремо в них участь протягом усього життя, навіть не усвідомлюючи це. Сімейні та сексуальні ігри, ігри на вечірках або на робочому місці – кожна з граней нашого життя потребує детального аналізу. Такі питання я собі поставила після прочитання книги. Це зовсім протилежне бачення світу у автора, на відміну від Дейла Карнегі, який також досліджував питання спілкування, авторитету в групі та ін. Окрім того, Берн говорить про те, що у кожної людини є три его-стани – Дорослий, Дитина, Батько.

У свій час праця Берна «Ігри, у які грають люди» отримала шквал відгуків. Як від наукової спільноти, так і від простих читачів. Зрештою теорія психологічних ігор та трансакційного аналізу кардинально перевернула світ психологічної науки та розуміння суті людини, як такої. А на сьогодні саме ця книжка є однією із найпопулярнішою у світі психологічною книжкою. Книга “Ігри, у які грають люди” допомагає звільнитися від запрограмованих дій та сценаріїв, які наклали свій відбиток на психічне життя ще в дитинстві. Коли хочеться читати завжди і будь-де, можна завантажити книги на нашому сайті.