Новини Прикарпатя: будуть судити мешканця Калуша за ухиляння від призову на військову службу Укрaїнa

Ринковій має відбутися радикальна зміна приміських та міжміських маршрутів, а також міських (автостанція має стати частиною основних маршрутів по Калушу). Від «Еталону» минулого року вимушені переселенці отримували набори харчових продуктів, засобів гігієни, постільну білизну, а для прихистків надавали посуд, побутову техніку тощо. Також проводили літній табір для дітей з-поміж ВПО, перед початком нового навчального року їм дарували портфелі зі шкільним приладдям, надавали подарунки до Дня Святого Миколая.

  • Програма фінансової підтримки Калуського підприємства автобусних станцій на 2023 рік передбачає фінансування у розмірі 110 тис.
  • Від того часу він періодично перетинав державний кордон та виїжджав за межі України.
  • А після зміни маршрутів вони зможуть доїхати лише до автостанції, тож прийдеться витрати додаткові 12 гривень на міський автобус, щоб проїхати містом.
  • У Калуші зробили перший крок до перейменування вулицьyurko » Пропоную перейменувати вул.
  • Адже атаки ворожих дронів стають все агресивнішими й поранених не можуть евакуювати.

Цього разу інструктори організації розповіли учасникам про алгоритм надання… Зняли підозри на коронавірус за результатами лабораторних аналізів, не повідомляється. Начальниця управління освіти Калуської громади Ірина Люклян в інтерв’ю «Активна громада», яке оприлюднили на сайті міськради, розповіла про новації нового навчального року.

Води не буде через завершення реконструкції магістрального водопроводу на вулиці Ринковій. ТРЕШ Грошова допомога під час війни | Аферисти продовжують діяльність на території Прикарпаття В таку схему нещодавно потрапила 32-річна жителька області. Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію Івано-Франківської області. До правоохоронців звернулась жінка та повідомила, що… Стало відомо, коли увесь Калуш опиниться без водопостачанняyurko » А якби прислухалися до моєї пропозиції, за зовсім невеликі гроші зробити у центрі бювет – був би у місті постійний… Розроблено відповідний проєкт рішення «Про затвердження Положення про стажування студентів та молоді виконавчих органах та комунальних підприємствах Калуської міської ради».

ЖИТТЯ В Держархіві Івано-Франківської області оцифрували особову справу Степана Бандери Справа має статус важливої історичної цінності та містить оригінальний відбиток пальця Степана Бандери. Розповідає Інформатор, посилаючись на Державний архів Івано-Франківської області. Ми пишемо про актуальні https://visnyk.lutsk.ua/news/first-hand/79475-osnovni-sposobi-stvoryennya-intyernyet-magazinu-ta-shcho-vkhodit-v-yogo-strukturu/ події Калуша та Івано-Франківщини. На сайті висвітлюється тільки корисна інформація, перевірена в офіційних джерелах. Також ішлося про партнерство між Калуською міською територіальною громадою та містом Лар Шварцвальд (Федеративна Республіка Німеччина), містом візеу (Португалія), Борша (Румунія).

Продуктові набори, прихистки і підтримка ВПО | Угорські благодійники два роки підтримують громади Прикарпаття

Метрів — це те, що в підсумку перейде громаді, тобто власне автостанція — близько 16% площ. Площа комерційних приміщень, які будуть належати інвестору, — 937 кв. Метрів плюс санітарно-гігієнічні приміщення у комерційній зоні на 46 кв. Також на автостанції має бути сім платформ для посадки і висадки пасажирів, місця для стоянки автобусів та паркувальні місця для автомобілів. Ринковій також має відбутися радикальна зміна приміських та міжміських маршрутів, а також міських (автостанція має стати частиною основних маршрутів по Калушу). Не виключено, що надалі не функціонуватиме автостанція поблизу залізничного вокзалу, а весь потік пасажирського автотранспорту через об’їзну дорогу переправлять на вул. За словами начальника управління економічного розвитку міста Юрія Соколовського, зарплату закладають на два місяці, далі на свої потреби комунальне підприємство має заробляти.

актуальні новини калуша і прикарпаття

Президент України також ознайомиться з роботою ТОВ «Карпатнафтохім» і візьме участь у пуску двох нових заводів – з виробництва полівінілхлориду та з виробництва каустичної соди і хлору. Президент Віктор Янукович вважає, що представники опозиції, обрані керівниками органів місцевої влади на місцевих виборах, повинні займатися комунальними питаннями, а не політикою. Від усього серця бажаєм всім щедрого і успішного року, невичерпаного життєвого оптимізму та здійснення усіх задумів і сподівань. У бою на Бахмутському напрямку загинув калушанин Володимир Стусyurko » Сумно,страшно і боляче. На захід з’їхалися представники Богородчанської, Надвірнянської, Верховинської громад,…

Продавці у магазині, що поруч діляться, що вчора цього провалля ще не було. Коли прийшли на роботу, то виявили таку небезпеку. Наразі в яму вставили гілля, щоб пішоходи звертали увагу на яму та обходили її. ГРОШІ Скільки витратили на сіль для доріг у містах Прикарпаття? Журналісти перевірили постачальників солі для комунальних підприємств Прикарпаття та порівняли вартість, за якою її купували бюджетним коштом.

Державні інспектори виявили порубку сиророслих та… Станом на 12 січня у 85-ти хворих із пневмонією перебувають у стаціонарних медичних закладах Калуської громади (+5 за шість діб). У 82-ох підтверджений діагноз коронавірусної інфекції (+7). Щодо спортивних класів, то зараз ведеться робота з батьками майбутніх учнів по напрямках і видах спорту. Також проводять заходи з дітьми та розробляють спеціальні графіки, які б дозволили поєднувати навчання і тренування.

Калуш став новим містом-партнером Запоріжжя (Фотофакт)

Пів року до того, у березні, рішенням Калуської міської ради було утворено комунальне підприємство «Калуське підприємство автобусних станцій» — під проєкт із будівництва автостанції. Земельна ділянка для будівництва автостанції площею 0,4527 перебуває у постійному користуванні комунального підприємства. У інвестиційному конкурсі з будівництва автостанції був лише один учасник — ПП «Старвбуд», яке й оголосили переможцем конкурсу.

За процесуального керівництва Калуської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно прикарпатця. Президент України Віктор Янукович зажадав активізувати вирішення екологічних проблем у Калуському районі Івано-Франківської області. Прохання про збір Наталія Скарлат розмістила на своїй сторінці у соцмережі.

Нагадаємо, основним джерелом його доходу буде станційний збір, який оплачують пасажири про купівлі квитка. Щодо перспектив продовження проєкту на 2024 рік, то поки що невідомо, який ресурс зможуть акумулювати угорські благодійники для допомоги вимушеним переселенцям в Івано-Франківській області. За словами Лесі Аронець, продуктові набори зможуть отримати близько 1000 ВПО — люди з інвалідністю та одинокі особи похилого віку. Акцент зміщується на соціалізацію вимушених переселенців, щоб допомоги їм заробляти самостійно. Наприклад, йдеться про допомогу для започаткування власної справи. Громадський центр «Еталон» звернувся до представників громад, щоб ті сформулювали свої пропозиції. На основі їхніх ідей буде прораховано потребу у коштах та нададуть запит донорам на фінансування.