НАУКОВІ КОНФЕРЕНЦІЇ ЕКОНОМІЧНОГО НАУКОВОГО ПОРТАЛУ

В рамках заходів, присвячених перебуванню в Україні високопоставленої делегації КНР на чолі з Генеральним директором Штаб-квартири Інститутів Конфуція, Голова Державної Канцелярії Ханьбань, пані Сюй Л… Студенти економічного факультету вибороли І місце у міжнародному фіналі конкурсу зі стратегічного менеджменту Global Management Challenge у м. Бухарест (Румунія), який відбувся 1… Географічний факультет виборов грант Канадської міжнародної агенції розвитку «CIDA».

VII відкрита студентська науково-методична конференція «Спорт та сучасне суспільство» (12 березня 2014 р.). VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми сучасної валеології, фізичної культури та реабілітації» (1-2 жовтня 2015 р.). Всеукраїнський семінар для тренерів вищої кваліфікації «Періодизація і зміст процесу підготовки за рік до олімпійських ігор» (15-16 жовтня 2015 р.).

безкоштовні наукові конференції 2017

Під час зборів ректор КНУ академік Л. Губерський виступив зі щорічним &nb… Рада наукової молоді ІЕЗ за підтримки Національної академії наук України та Інституту електрозварювання ім.

10 грудня 2017 року, м. Київ (Україна)

Вітаємо лауреатів премій НАНУ для молодих учених і студентів за кращі наукові роботи за підсумками конкурсу 2014 р. 24 квітня на факультеті навчання іноземних громадян відбулася перша Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми викладання іноземних мов (української, російської, англійської, кит… За запрошенням корейської сторони генеральний директор Корпорації «Науковий парк Київський університет імені Тараса Шевченка» (далі – Науковий парк) відвідав Республіку Корею, де взяв участь у… Иївський національний університет імені Тараса Шевченка, за ініціативою навчально-наукового центру радіаційної безпеки, факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем вересня цьо…

10-11 листопада 2015 року в Акредитаційній комісії України відбувся семінар з проблем впровадження та регулювання балансу між освітніми програмами з національними кваліфікаційними рамками. https://oklib.com.ua/ До 1 грудня 2015 року Наукова бібліотека імені М. Максимовича пропонує викладачам, студентам та співробітникам тестовий доступ до низки журналів видавництва Wiley Online Library.

«Можливо все! На неможливе лише потрібно більше часу.» Ден Браун

Молодий хімік з Київського університету імені Тараса Шевченка Ілля Гуральський отримав 100 тисяч євро на своє дослідження наноматеріалів. 2 травня на фізичному факультеті відбулися урочисті наукові збори, присвячені Дням науки в Україні. Перед присутніми виступив відомий український вчений-астроном, член-кореспондент НАН України, профес… У квітні 2015 року заступник директора Інституту геології КНУ Дмитро Кравченко та доцент кафедри геоінформатики Іван Віршило разом з колегами з Інституту геофізики імені С.

До участі запрошуються студенти та молоді вчені.

Паном Тоічі Саката та головою і засновником форуму… Уже двадцять років в Україні діє програма Темпус – частина програми Європейського Союзу, спрямована на модернізацію вищої освіти в ЄС. CRDF Global спільно з Державним агентством з питань науки, інновацій та інформатизації України планують провести у 2013 році щорічний конкурс на отримання грантів за Програмою спільних наукових проектів… 19 червня Турецькому центру інформації та досліджень виповнилося 10 років від дня його заснування.

В Конференції приймали участь 146 науковців з України, Росії, Польщі, Азербайджану, Казахстану та Білорусі. Отже, конференція пропонуватиме простір для зіставлення понять та реалій соціальних змін різних масштабів / рівнів й національних держав для з’ясування чинників сучасного світового соціального (без)ладу та впливу цих процесів на український соціум. Ми зробимо спробу визначити роль та місце пострадянських країн – безумовно, головно України – та Східно-Центральної Європи в цих контекстах, що постійно змінюються та породжують зміни.

Служба інформаційного моніторингу Наукової бібліотеки ім. Максимовича надає послуги для представників Київського національного університету імені Тараса Шевченка з визначення квартилів та інших біб… Міністерством освіти і науки України оголошено конкурсний відбір проектів наукових досліджень і розробок, які виконуються ЗВО та НУ, які належать до сфери управління Міністерства освіти…