Економічні Науки: Фахові Видання України У Вітчизняних Та Міжнародних Базах Даних Наукова Бібліотека Національного Університету «чернiгiвська Полiтехнiка»

Інформація про повний склад розміщена в розділі Редакційна колегія. Габитус– це періодичний соціологічний науково-практичний журнал, заснований у 2016 році. Open Science in Ukraine- розробка сайтів для наукових журналів. • Відмовити без дозволу повторного подання (якщо матеріал має принципові недоліки, містить плагіат або не відповідає тематиці видання). Розгляд статті одним із членів редакційної колегії (single-blind review https://grinchenko.org.ua/ – рецензент знає автора, але автор не знає рецензента).

наукові журнали з економіки

Поступатися авторством на наукову роботу іншій особі, приймати авторство або співавторство та, особливо, вимагати його є неприпустимим. Редакційна колегія прагне до якнайповнішого використання результатів праці авторів електронного наукового видання «Modern Economics» в інтересах суспільства та збереження довкілля і культурно-історичної спадщини. Метою журналу «Публічне управління і адміністрування в Україні» є висвітлення результатів наукових пошуків дослідників у галузі державного управління. Інфраструктура ринку– це електронний фаховий науково-практичний журнал з економічних наук, заснований у 2016 році.

Журнал «економіка Та Держава»

Завдання журналу – підвищення рівня економічної науки, а також створення дискусійної платформи для аналізу та висвітлення останніх досягнень економічної науки, вільного обміну думками через публікацію відповідних наукових матеріалів. Від імені редакційної колегії друкованого наукового фахового видання Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «Економіка і регіон» – вітаю викладачів та аспірантів ВНЗ, науковців та практиків. Наш журнал, що регулярно виходить з 2003 року, – високопрофесійне видання національного рівня. Доктор економічних наук, професор, декан факультету економіки Микола… Під час рецензування та висловлювання критичних зауважень вчений повинен дотримуватися принципів рівноправності, фактичної обґрунтованості та достовірності. Принцип рівноправності гарантує рівні права усім учасникам наукової дискусії або полеміки незалежно від наукових ступенів та звань.

Категорія

Доктор економічних наук, професор, професор кафедри менеджменту Наці… Доктор економічних наук, професор, завідуюча кафедрою фінансового ме… Доктор економічних наук, професор, завідуюча кафедрою економічної кі… Редакційна колегія звертає увагу, що вчений не повинен повторювати свої наукові публікації з метою збільшення їх кількості.

Львівська економічна фундація запрошує до публікації у науковому виданні «Економічні студії» Випуск 1 квітень 2022 р., що присвячене актуальним проблемам розвитку сучасної економіки, та пропонує своїм читачам розмаїття високоякісної інформації в галузі економічної науки. У журналі публікуються роботи провідних експертів з проблем економіки і міжнародних економічних відносин, матеріали, підготовлені вітчизняними та зарубіжними фахівцями в галузі економічної науки і практики. Олександр Левченко – доктор економічних наук, професор, проректор з наукової роботи Кропивницького національного технічного університету. Наголошую, що до складу редакційної колегії журналу входять 17 докторів економічних наук і професорів відповідного профілю, серед яких 10 осіб працюють в університеті, 2 особи – представники ВНЗ України та 5 − закордонні фахівці (Грузія, Литва, Польща, Словаччина, Хорватія). Незалежними експертами здійснюється зовнішнє й внутрішнє рецензування наукових робіт.