Дейл Карнегі Як Здобувати Друзів І Впливати На Людей Укр: Ціна 140 Грн Купити Книги На Ізі Харків

Бо з неї ви дізнаєтесь, наприклад, способи, як сподобатись іншим людям, а також впливати на них і змінювати напрямок їх думок, не ображаючи при цьому і не змушуючи ні до чого. І це лише маленька частина секретів, які вам відкриються. Книга «Як здобувати друзів і впливати на людей» Дейла Карнегі присвячена темі, яка цікавить кожного, https://shostka.info/shostkanews/yak-navchytysya-torguvatysya/ бо людські стосунки важливі завжди і скрізь. Це своєрідний самовчитель взаємин, який допомагає встановити контакт з іншою людиною, завоювати її довіру. «Як завойовувати друзів і впливати на людей» — найвідоміша книга Дейла Карнегі, що вийшла 12 листопада 1936 року у видавництві Simon and Schuster і видана багатьма мовами світу.

Величезний вибір книг онлайн і в роздрібному магазині. Ви вже додали цей продукт до списку повідомлень про наявність. Дізнайтесь, як позбутися стереотипів і почати дивитися на речі по-іншому. Книга Дейл Карнегі (3 в 1) «Як завоювати друзів.», «Як розвинути впевненість.», «Як перестати турбуватися.» Тільки постійні клієнти КСД мають можливість залишати коментарі.

дейл карнегі як здобувати друзів купити

Перейнявшись основними положеннями цієї філософії, ви також відчуєте присутність духу вабі-сабі, усвідомите, як і чому змінюються ваші стосунки, погляди та бажання, робота і хобі. Станьте прихильником стародавньої японської філософії вабі-сабі і навчіться цінувати недосконалість, мінливість та незавершеність. Навчіться бачити красу та гармонію у швидкоплинних і простих речах і життєвих ситуаціях. Використовуючи даний сайт, ви даєте згоду на використання файлів cookie, які допомагають нам зробити його зручнішим для вас. Електронні книги не займуть місце у вашому будинку – їх можна у величезних кількостях зберігати на будь-якому пристрої.

Книга Дейл Карнегі «як Здобувати Друзів І Впливати На Людей» 978-966-948-383-6

Відправка та обробка замовлень відбувається в автоматичному режимі.

Про Книжку «як Здобувати Друзів І Впливати На Людей (km The Best)»

Ця книжка про те, як відсікти зайве і знайти саме свій шлях. Адже насамперед від нас самих залежить, як ми проживемо власне життя. Це може трохи лякати, оскільки передбачає повну відповідальність за свої дії, але це відправна точка для будь-яких звершень. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

У 1904 році родина переїхала до Ворренсберга, де він вступив до державного Ворренсберзького педагогічного коледжу. Відвідуючи дискусійний гурток, відкрив у себе здібності до ораторства та красномовства. Вперше почав працювати як викладач заочних курсів для працівників фермерських ранчо, пізніше успішно торгував милом та салом для Armour & Company, найбільшої бійні та м’ясофасовки в Чикаго. Покинувши кар’єру продавця, навчався в Американській академії драматичного мистецтва Нью-Йорка, спробував виступати у гастрольній трупі.

Японські монахи описують вабі-сабі як «досягнення почуття вдячності за все, що є по-справжньому значущим у житті, та відсторонення від усього, що є неістотним». Сенс опанування цього стану – це прийняття і розуміння незворотності постійних змін, усвідомлення тимчасовості і плинності усього, що оточує людину впродовж її життя. Філософія вабі-сабі допомагає зрозуміти себе – власний розум, тіло і дух, що постійно перебувають у процесі змін.