Будиночки для відпочинку, ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото

У вартість оренди входять мангали й шампури. Дрова/вугілля ви можете привезти власні або ж придбати на місці. ✔ переглядайте телефони, адреси, фото компаній, їх місце розташування на карті.

будиночки для відпочинку хмельницький ружична

Караоке, жива музика на замовлення. ТК «Зелена Садиба» – заклад активного сімейного заміського відпочинку на березі мальовничого ставка. Особливістю бази є безлімітний чан, який дозволить вам максимально розслабитись та забути про все навколо. Вечори, проведені в гарячому чані на дровах, подарують вам неповторні враження і дозволять https://www.6262.com.ua/list/442438 насолодитись чарівним краєвидом, що розкривається перед вами. ✔ довідка ТОП 20 зібрала всі компанії з послугою Активний відпочинок у місті Хмельницький. Vsim.ua – новинний ресурс №1 у Хмельницькому. Свіжі та актуальні новини Хмельницького, все про події у Хмельницькому, інтерв’ю з цікавими та видатними особистостями нашого міста.

БАСЕЙН, БУДИНОЧКИ

Будиночки та зали працюють цілий рік. Садиба знаходиться на березі річки, гарний краєвид. СПА, басейн та чани, можна гарно провести час. Здача в оренду затишних будиночків-альтанок для відпочинку з сім’єю та друзями. База відпочинку, басейн, оренда альтанок і будиночків, активний відпочинок та дитячі розваги. Комфортне розміщення 1-20 осіб. Номери готельного і хостельного типу.

З 1 березня 2022 року діятимуть вибрані вами правила скасування. Ми радимо бронювати варіант із безкоштовним скасуванням на випадок, якщо ваші плани зміняться. Активний відпочинок, альтанки, басейн.

Продаж будинків в районі Ружична, ​Хмельницький

Кейтерингові послуги, альтанки. Із приходом весни хочеться все більше бути на природі. Сайт “Є” зробив добірку місць, де можна влаштувати собі відпочинок на свіжому повітрі. Усім іноді хочеться втекти від міської метушні, туди, де можна відпочити душею, розслабитися та переключитися. Особливо в місця з басейнами та гарними краєвидами. Редакція vsim.ua підготувала для вас підбірку баз відпочинку з відкритими басейнами та водоймами у місті та в межах 100 кілометрів від Хмельницького. Садиба в Малиничах також є ідеальним місцем для відпочинку та релаксу.

ПростоКвашино, комплекс відпочинку

Мангал для приготування смачних страв. Мікрохвильова піч, холодильник, санвузол, чайник, швидке інтернет-з’єднання Wi-Fi, дитячий майданчик. Місце для паркування авто під відеонаглядом. Після подорожі гості розповідають нам про своє перебування. Ми перевіряємо кожен відгук, переконуємося, що в них немає нецензурної лексики і що їх залишили справжні гості, перед тим, як розміщати їх на нашому сайті. Єдиний спосіб залишити відгук – це спершу зробити бронювання.

На великій території бази можна відпочити в закритих або відкритих альтанках з мангалами для барбекю. Будинок для відпочинку Tatsopus розташований у місті Кам’янець-Подільський. До послуг гостей сезонний відкритий басейн, тераса, безкоштовна власна парковка та безкоштовний Wi-Fi. Дорослий та дитячий басейни, будиночки і альтанки для денного відпочинку, смачні страви, сауна. Комплекс відпочинку Ферма – це зона справжнього відпочинку від міського галасу. На території розташовані затишні будиночки з терасою та альтанкою, басейн з теплою водою, джакузі просто неба, чан та банька.

Крім того, «Дика Риба» спеціалізується на спортивній трофейній риболовлі. Спробуйте свої сили та вміння в цій захоплюючій активності, і вам гарантовано незабутні емоції. Дуже дякую компанії QTRAVELза організацію поїздки»Парижський вікенд»! Дуже насичена цікава екскурсія романтичним Парижем! Наталочка, щиро дякую за неймовірну подорож і супер враження! Вже не вперше їду з тобою в Румунію.