«Ігри, у які грають люди» Ерік Берн, читати онлайн українською та скачати книгу безкоштовно в fb2, epub, rtf, txt, mobi, pdf

Незвичайні відкриття, факти і приклади надихають своєю практичністю та точністю і навчать проаналізувати своє життя. Еріх Фромм — соціальний психолог, філософ, психоаналітик, німецький єврей за походженням, представник «Франкфуртської школи», один із засновників неофрейдизму та фрейдо-марксизму. Деніел Ґоулман — американський письменник, психолог, науковий журналіст, який протягом дванадцяти років писав статті для The New York Times, спеціалізуючись на психології та науках про мозок. У своїх роботах спирається на дослідження у галузі фізики, лінгвістики, психології, освіти та інших дисциплін. Ірвін Ялом — американський психолог, психотерапевт, доктор медичних наук, професор психіатрії Стенфордського університету, популярний автор творів із психології та психотерапії. Роберт Чалдині — американський психолог, який найбільш відомий не тільки своєю книгою «Психологія впливу», а й описом маніпулятивної техніки «Двері в обличчя». Як минуле впливає на людей — дехто дозволяє йому вирішувати, ким вони є, а дехто робить його частиною майбутнього.

ігри в які грають люди скачати

Вирішивши скачати книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна безкоштовно ви зробите вклад у власний розвиток, оскільки вона дає можливість краще зрозуміти себе і покращити стосунки з іншими. Про книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна говорять по всьому світу. Безліч перекладів та трактувань, найвідоміші психологи радять прочитати її, і у вас є така можливість – зробити це можна завдяки нашому сайту.

Скачати книгу українською «Ігри, у які грають люди» Ерік Берн

Ми – об’єднання однодумців, які поставили собі за мету лагідну та натхненну українізацію нашої країни, кожного її квітучого куточка шляхом поширення літератури українською. Цікавим будуть для усіх і цитати з книг – влучні фрази головних героїв чи філософські роздуми авторів. А щоб дізнатися думку інших читачів, ви можете ознайомитись з відгуками користувачів нашого літературного ресурсу. В цілому книга непогана, але до неї потрібно постійно повертатися, так як інформації дуже багато.

В основі теоретичної моделі Еріка Берна лежить положення про три стани, що знаходяться у свідомості та підсвідомості кожного з нас. У будь-якому віці в різних життєвих обставинах ми можемо бути Дорослим, Дитиною та Батьком. В залежності від того, яку роль обирає кожен із нас у певній ситуації спілкування, https://www.048.ua/list/436757 ми можемо породити або згасити конфлікт, досягти своєї мети або знайти компромісне рішення, що задовольнить усіх. Його книга «Таємне життя розуму» розповідає про роль нейронауки в нашому житті, розкриває процеси, що відбуваються в мозку і визначають, як ми навчаємося, мислимо, відчуваємо і мріємо.

«Психологія 101. Факти, теорія, статистика, тести й таке інше», Пол Клейнман

Книга може допомогти читачам краще усвідомити власні ігри та сценарії, а також розвинути здоровіші та автентичніші стосунки з іншими людьми. Сьогодні емоційний інтелект за важливістю посідає таке ж важливе місце, як і класична структура розумових здібностей людини. А наука, яка за нього відповідає — психологія, допомагає нам зрозуміти людський розум і поведінку. І хоча читання психологічних книг не є панацеєю від всіх психологічних проблем, знайомство з ними допоможе вам краще зрозуміти себе та інших.

Отзывы на книгу «Ігри, у які грають люди» Эрика Берна

Доктор Ерік Берн, засновник транзакційного аналізу, здобув визнання за розвиток одного з найновіших підходів у сучасній психотерапії. До своєї смерті 1970 року він був практикуючим психотерапевтом у Каліфорнії та обіймав ключові посади у професійних психіатричних організаціях та лікарнях. Філіп Зімбардо — американський психолог і професор Стенфордського університету, який відомий завдяки Стенфордському тюремному експерименту та як автор підручників із загальної психології для студентів університету. Вона досліджує роль емоцій у людській поведінці, стосунках та успіху.

Тільки постійні клієнти КСД мають можливість залишати коментарі. Після цієї книги суспільство видно, наче «внутрішній світ» людини під час розтину.