Як отримати Kyiv Smart Card і кому вона буде корисна

Решту можна отримати монетами, якщо її сума менше 50 грн без копійок, наприклад 32 грн. Одна поїздка обійдеться вам від 6,50 до 8 гривень. Все залежить від того, скільки поїздок ви купуєте. У системі ще є недопрацювання, через які стаються збої. Але у найближчому майбутньому https://cheline.com.ua/news/society/vcheni-nazvali-osnovni-sposobi-perevirki-chistoti-vodi-z-pid-krana-355932 ці проблеми будуть вирішені. Після того, як ви увійдете до свого особистого кабінету, необхідно натиснути на блок [Електронний квиток] на сторінці сайту або на відповідну кнопку бічної панелі. Про це йдеться в повідомленні на сайті Київської міської державної адміністрації.

де придбати київ смарт карт

Інформація про поїздки зберігається після реєстрації картки в особистому кабінеті», – мовиться у повідомленні. У цій статті ми розповімо, де придбати Київ Смарт Карт, як нею користуватися, поповнювати і які найголовніші переваги електронного квитка. Але, напевно, найголовніша і очевидна перевага — можливість оплатити проїзд без готівки, уникаючи кілометрових черг в годину пік. Щоб скористатися Е-квитком, потрібно прикласти його до зчитувального пристрою – так званого валідатора. У метро, ​​швидкісному трамваї, електричці і фунікулері вони розташовані на турнікетах при вході, а в інших видах транспорту – на поручнях. Для перевірки факту оплати за проїзд в останньому випадку контролери використовують спеціальні пристрої, що визначають, чи провів пасажир свій квиток через валідатор. Створити свій єдиний проїзний документ у громадському транспорті міста Києва можна на сайті Transport.kyivcity.gov.ua.

Тарифи на поповнення транспортної картки

Наразі придбати QR-квиток та поповнити транспортну картку знову можна у застосунку «Київ Цифровий», в автоматах самообслуговування та в касах метрополітену, як і зазвичай. Щоб заплатити за проїзд, необхідно вибрати в Apple Wallet QR-квиток і піднести пристрій до валідатора. Розробники обіцяють, що незабаром аналогічна можливість з’явиться також у власників смартфонів на операційній системі Android. Студенти, школярі, пенсіонери мають право на пільговий проїзд.

З якої дати оплата проїзду стане безготівковою

Якщо ви постійний користувач громадського транспорту, доречніше придбати Kyiv Smart Card, яка при поповненні на 50 поїздок дає можливість заощадити 1,5 грн на кожній. Картка також працює в усіх видах громадського транспорту. Нагадаємо, що можна придбати QR-квиток не тільки в роздрукованому, а і в електронному вигляді, тобто згенерувати на екрані смартфону. За допомогою QR-квитка можна здійснити разову поїздку в метро, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері або міській електричці. Звертаємо увагу, що термін дії QR-квитка – 15 діб. Kyiv Smart Card (е-квиток) є класичною пластиковою карткою, яку можна придбати за 50 грн. Власник карти періодично поповнює її на потрібну йому суму, яка потім списується при кожній поїздці.