Мережеві електростанції Купити мережеві сонячні станції для дому за вигідною ціною в компанії

Із встановленням СЕС ви можете забути про підвищення тарифів на електроенергію. Зважаючи на те, що ціна сонячних батарей для дому знизилася за останні кілька років, ваша інвестиція може окупитися вже через 5 років. Мобільні автономні сонячні електростанції дозволять заживити будь-які пристрої за відсутності електроенергії.

купити сонячну станцію для дому

Компанія Solar Family протягом 10 років успішно реалізувала понад 700 проєктів, провела більше 300 підключень до «зеленого» тарифу. А для того, щоб розрахувати потужності Вашої майбутньої СЕС звертайтесь до менеджерів компанії SOLAR FAMILY. Наш менеджер виявляє Ваші потреби та майбутню навантаженість станції. Обговорюєте всі особливості станції та бажаний результат, а також визначаєтесь з бюджетом. Отримуйте від 400$ щомісяця від продажу сонячної енергії по зеленому тарифу. За бажанням клієнта домашні СЕС можуть додатково комплектуватися акумуляторними батареями та системою моніторингу.

Встановивши автономну сонячну електростанцію, ви отримаєте безкоштовне, надійне, екологічне джерело живлення, що забеспечить вас електроенергією на десятиліття. Залишайте заявку на сайті Atmosfera, якщо вас цікавить мережева сонячна електростанція. З нами ви можете розраховувати на індивідуальний підхід, гарантії та професійне сервісне обслуговування.

Розрахунок сонячної електростанції для дому

Компанія прагне забезпечити максимальну задоволеність своїх клієнтів і гарантує надійність та якість своїх послуг. Ми – компанія Solar Energy, визнаний лідер у галузі сонячних рішень. Наша місія полягає в тому, щоб допомогти вам впровадити сонце у вашу життєву та бізнес-діяльність. Ми віримо, що майбутнє енергетики – це чисті та ефективні сонячні рішення. У більш широкому розумінні – потужність СЕС підбирається так, щоб замістити електроспоживання об’єкта в необхідний період року. А оскільки в різні періоди року продуктивність СЕС міняється (літом більше, зимою менше), то і необхідна потужність станції буде змінюватись.

  • Цей тип станції використовується для забезпечення власного електроживлення дому або/та продажу електроенегрії за «зеленим» тарифом.
  • Якщо вам буде недостатньо виробленої електричної енергії, то ви завжди зможете використовувати необхідну кількість від загальної мережі.
  • Вкажіть площу незатінених частин даху, навісів або земельної ділянки.
  • Об’єкти, на яких використовуються резервні сонячні генератори, підключені до мережі.

Також майже всі сонячні електростанції-модульної збірки, що дозволить вам підібрати свій варіант пристрою, а в разі поломки – швидко і недорого замінити модуль, не купуючи новий прилад цілком. Такі сонячні панелі для приватного будинку оснащені різними розумними технологіями, які автоматично та миттєво перемикають систему на оптимальне джерело живлення. До того ж устаткування може працювати за різними індивідуальними налаштуваннями, наприклад, нагрівати воду в Вечірній Київ певний час або заряджати електромобіль тільки від сонця. Отримати надійну і стабільну сонячну електростанцію можна тільки в тому випадку, якщо скористатися послугами справжніх професіоналів. У Solar Technology ми надаємо послуги проектування і монтажу гібридної системи. Наші інженери підготують проект, який дозволить отримати максимальне вироблення «зеленої» енергії. У нашій компанії ви зможете придбати надійні, автономні та легкі в експлуатації конструкції.

Де купити сонячну електростанцію в Україні?

Це екологічно чисте і економічне рішення для власників приватних будинків, які прагнуть знизити свої витрати і разом з тим піклуються про навколишнє середовище. Навіть домашня сонячна електростанція дозволить заробляти і не витрачати багато грошей на електроенергію. Сьогодні пошук альтернативних джерел енергії є пріоритетним. Використання сонця стає все більш популярним і знаходить реалізацію в установці фотопанелей. Автономна сонячна електростанція незамінна в тих ситуаціях, коли немає можливості підключитися до електромережі загального користування.

Зв’яжіться з нашими експертами, якщо у вас залишилися питання щодо СЕС мережевого типу. На цей час головною перевагою, яку має мережева сонячна електростанція — ціна енергії, що генерується. Її можна віддавати в загальну мережу, у такий спосіб продаючи її за привабливим “Зеленим” тарифом. Держава сплачує по 16 євроцентів за кожен згенерований кВт/год. Встановивши сонячну електростанцію, можна забути про рахунки за електроенергію.

Такі електростанції мають значно більшу потужність порівняно зі сонячними електростанціями для домашнього використання або комерційної діяльності. Вони можуть бути встановлені на великих дахах, наземних ділянках або на спеціальних конструкціях, що дозволяють оптимально використовувати сонячну енергію. Монтажна система використовується для закріплення сонячних панелей на даху або на земельній ділянці, забезпечуючи їх оптимальне розташування і нахил для максимального збирання сонячної енергії. Альтернативна енергетика стає більш затребуваною і скористатися всіма її перевагами можна вже зараз. Для залучення до світу високих технологій і незалежності від громадських електричних мереж потрібно придбати сонячну електростанцію. Якщо вас зацікавила мережева сонячна електростанція під «зелений» тариф, звертайтеся до наших менеджерів. Щоб зрозуміти скільки енегрії Вам необхідно для власного споживання можна звіритися з лічильником та порахувати, яка кількість електроенергії у вас витрачається на добу або на місяць.