Звернення Зеленського за 18 02 2024 дивіться відео 24 Канал

Потрібно інформувати людей про проєкти, які запускаєш, загалом про різні рішення що в бізнесі, що в муніципалітеті. Мусиш дбати про добробут і розуміти, що в тебе працюють люди, які мають дітей з інвалідністю, є ті, що повернуться незабаром із війни. Знову ж таки є ветерани, яким ми хочемо запропонувати роботу в міськраді. Загалом для того, щоб мати повну об’єктивну інформацію щодо працівників, потрібно провести вихідне інтерв’ю. Ми запускаємо різноманітні дослідження персоналу, і плануємо проведення stay-інтерв’ю та exit-інтерв’ю. Є й таке, що, якщо вакансія не закрита, співробітники між собою розподіляють різні відповідальності. Я завжди кажу, що будь-який компроміс на співбесіді потім стане компромісом у роботі.

Тому ми всі повинні розуміти, що тільки разом, об’єднавши зусилля, ми можемо якомога ефективніше вирішити ту чи іншу проблему. В цьому й перевага нашого міста над великими містами. Виходячи з нашої назви, ми поставили за основне завдання правозахисну діяльність у сфері представлення інтересів та захисту прав інвалідів. Працюючи в обраній сфері, ми прийшли до думки, що треба виходити на більш ширшу програму і більш широку аудиторію.

інтерв'ю з міськими лідерами

Її слухачі — передусім успішні та впливові бізнесмени. Розмова відбулася у книгарні-кав’ярні Видавництва Старого Лева у Києві в рамках програми «Україна розумна» із Володимиром Єрмоленком. Водночас 40-річний Кім Чен Ин володіє багатьма розкішними https://www.0462.ua/list/455983 автомобілями іноземного виробництва, які, як вважають, були ввезені в його країну контрабандою всупереч резолюції ООН. Резолюція ООН забороняє поставку розкішних автомобілів у КНДР, проте це була розробка російського автопрому.

Інтерв’ю голови правління Херсонського обласного центру «Успішна жінка» Олени Микитась

Сьогодні тема нашого інтерв’ю з міським головою В. Луковим присвячена питанням співпраці між владою та мешканцями нашої громади. Адже саме завдяки активності та небайдужості окремихвознесенців влада має можливість вчасно реагувати та усувати недоліки у забезпеченні життєдіяльності міста. Перш за все, мені треба зрозуміти, чого я хочу досягти в кінці процесу.

Із 1 вересня у Львівській міськраді буде проведена оцінка компетенції персоналу. В нас були чотири рівні компетенції, тепер ми хочемо розуміти, за якими критеріями одну людину вважають більш фаховою, а другу менш фаховою. Крім того, що є посадова інструкція і завдання для кожного структурного підрозділу, є ще питання, скільки людина вкладає зусиль, вчиться, займається саморозвитком, відвідує тренінги. Усіх працівників працевлаштовують одразу з першого дня. Бувають випадки, особливо зараз, коли є потреба підписати трудовий контракт.

  • Принаймні це був би дуже символічний та правильний крок якраз до других роковин з початку повномасштабної війни.
  • Київська, 239, коли побачили нашу реакцію, теж повідомили про люк, на який наїхала машина та роздавила його.
  • Гіперпосилання (для інтернет-видань) має бути розміщена в підзаголовку або в першому абзаці матеріалу.
  • Можливо, не всі проблеми можна відразу вирішити.
  • І тренінги – це тільки 10% успіху, 20% успіху – це супровід старшого наставника, ментора, коуча або керівника, 70% успіху розвитку співробітника – цікаві проєкти, нова посада, місія, роль.

Залишається чекати справедливого висновку, вироку суду, якщо це буде суд. Єдиний структурний підрозділ, який міг би цим займатися, це сектор доброчесності. До речі, один із перших секторів доброчесності в муніципалітетах України, створений у 2018 році.

Підтримка світу й угоди про безпекові домовленості

Київська, 239, коли побачили нашу реакцію, теж повідомили про люк, на який наїхала машина та роздавила його. Сьогодні мені доповіли, що небезпека усунута, люк закрили бетонною плитою. Крім того, відразу ж мною надано доручення керівнику КП «Водопостачання м. Вознесенська» замовити люк і зробити все цивілізовано. Саме в рамках Приват24 і навколо цього ви поводитеся як платформа. Знаєте, я думаю, що це суміш науки та інтуїції.

Я мала можливість бути на міжнародному семінарі в Будапешті (Угорщина), там було представлено 20 країн; і це був для мене і перший досвід виїзду за кордон, і спілкування з представниками інших країн. Минулого літа я була у стажувальній поїздці до Польщі; ми дізнались як працюють громадські організації в Польщі, яка є запорука успішності роботи громадських організацій там. І ми, власне, зробили для себе висновок, що там дуже потужна підтримка іде з боку держави на реалізацію молодіжної політики, культурної політики і визнання цих питань, як пріоритетних напрямків.