Дитячі Біблії Купити В Інтернет-магазині Златка, Низька Ціна, Доставка

Повернення можливе протягом 14 днів після отримання (для товарів належної якості). Іоанн говорив, що Біблія прикрашає розум і робить душу сильнішою і мудрішою. Біблійні історії необхідні та корисні для читання дітям.

де можна придбати біблію

Від цієї тези ми старалися не відступати навіть у найменших деталях, які могли би тлумачитись якось інакше, або надто по-сучасному. Протягом багатьох століть християни з великою повагою ставилися до предметів культів. У кожній родині обов’язково були Старий і Новий Завіт або тільки Євангеліє. Їх читали у свята і почитали нарівні з іконами, дарували особливо шанованим людям. Крім ранкових і вечірніх молитов, в ньому є акафісти і канони на всі випадки життя. Це – священна і наймудріша книга в світі.

Звернення Арх Мокшицького У Справі Нічної Ракетної Атаки На Львів 6072023р

Євангеліє виготовлено зі шкіри вищої якості. До поверхні шкіри застосована технологія «старіння шкіри». По поверхні передньої кришки проходить конгревне тиснення, по центру напис витиснуте золотою фольгою. Велика біблія м’яка обкладинка, з шкірозамінника, з пошуковими індексами, золотий обріз (Святе Писання). Біблія Українською з хрестом в коробці на подарунок, м’яка обкладинка, шкір зам (переклад Філарета).

Купити Подарунковий Екземпляр Біблії Онлайн

Людство в усі часи намагалося зберегти та поповнити культурні й історичні надбання цивілізації, одним із яких, безумовно, є й Святе Письмо. Оцінити художнє переосмислення біблійних сюжетів ви зможете, придбавши у нашій книгарні видання з оформленням французького художника Гюстава Дюре, https://www.dynamomania.com/news/682263-podrobici-pro-feerichnu-istoriyu-iz-najdorozhchim-zimovim-transferom-vid-chelsi-za-ukraincya—mudrika «Біблія у гравюрах». Серед сучасників, які відкривають широкому загалу читачів світ Писань, достойне місце займає на полицях Мирослав Дочинець із «Книгою духовної мудрості». Оцінити всі надбання релігійного і, зокрема, християнського книговидання ви зможете, завітавши до Книгарні «Є».

Бо, які б не були різноманітні книги, що в нього входять, Писання єдине в силу єдності Задуму Божого, центром і серцем якого – відкритим з часу Своєю Пасхи – є Христос. Біблія споконвіку є джерелом віри та мудрості. У цьому розділі сайту zlatka.com.ua подані божественні та написані мовою, з урахуванням особливостей дитячого сприйняття, біблійні історії. Унікальне Святе Письмо в Синодальному перекладі ручної роботи. Золотистий обріз блоку, каптал з натуральної шкіри. Шкіряна палітурка декорована накладними латунним хрестом і двома ременями з латунними застібками.

Також ми можемо вас проконсультувати щодо вибору біблії, наберіть нас або залиште свій номер телефону у формі зворотнього зв’язку. Читання дітям – це завжди корисне і надзвичайно продуктивне заняття. Починайте читати дітям з малечку, аби вони проявляли інтерес до книги раніше.

Купити Біблію Євангеліє можна для себе або в подарунок. Відвідувачі сайту зможуть ознайомитися з продукцією в зручному каталозі. Для тих, хто хоче купити дешеві Біблії , у нас є Нові Заповіти. Їх можна дарувати незнайомим людям, які ніколи раніше не читали Писання. Оплатити замовлення можна електронним платежем на сайті, переказ на карту Приватбанку за реквізитами, післяплата, готівкова оплата при самовивозі. Перш за все звертати велику увагу «на зміст і єдність усього Письма».